Veljkovic hielp referee Delferière aan een extra korting in een garage. Ook Maes blijkt daar een Audi A1 gekocht te hebben. Garagist Thoens zette de overhandiging van de sleutel, in aanwezigheid van de makelaar, op Facebook.
Volledig scherm
Veljkovic hielp referee Delferière aan een extra korting in een garage. Ook Maes blijkt daar een Audi A1 gekocht te hebben. Garagist Thoens zette de overhandiging van de sleutel, in aanwezigheid van de makelaar, op Facebook. © RV

Ook Lokeren-trainer Peter Maes opgepakt in kader van ‘Operatie Propere Handen’

Belgisch voetbalHet gerecht heeft in haar onderzoek naar fraude in het voetbal opnieuw een coach uit eerste klasse opgepakt. Na Ivan Leko van Club Brugge was het nu de beurt aan Lokeren-trainer Peter Maes. De Limburger werd twee keer ondervraagd en moet de nacht in de cel doorbrengen. Ook Maes is verbonden met de Servische makelaar Dejan Veljkovic.

92 reacties

  • Karel Van Beeck

    5 jaar geleden
    Mensen, blijf toch weg van het voetbal. Je word geflikt terwijl je er op staat te kijken!
  • Rony Bekaert

    5 jaar geleden
    De gerechtelijke instanties , gebruiken dit onderzoek of is het misbruiken , om dankzij de grote media aandacht te laten uitschijnen hoe hard zij wel werken ... zo wordt de aandacht afgeleid van hun vele blunders , zoals doodrijders laten gaan ondanks ze al vele malen het rijverbod aan hun laars gelapt hebben !! En mocht men iedere belastingsfraudeur in het lang en het breed in de krant brengen , dan kwam men papier tekort !
  • Patrick Dubois

    5 jaar geleden
    Er is overal matchfixing,zelfs in provenciale afdelingen.
  • francois van thielen

    5 jaar geleden
    dat heel het voetbalgebeuren op vriendendeals bestaat is oudsher,maar dat een bepaalde tv reporter over de aanhouding van Maas suggereerde dat dit enkel probleem zwart geld is,dan vraag ik mij waarom hij dat zegt?
  • Patrick Braekeveldt

    5 jaar geleden
    Fiscale voordelen in de voetbalwereld kosten ons miljarden en toch wordt er nergens meer gefoefeld ,gegraaid en onethisch gehandeld dan daar !