BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Lokeren bevestigt vertrouwen in Peter Maes, die werd vrijgelaten onder voorwaarden maar in verdenking is gesteld - ook voorzitter Lambrecht werd ondervraagd

Belgisch voetbalPeter Maes, de trainer van KSC Lokeren, is door de onderzoeksrechter in Tongeren vrijgelaten onder voorwaarden. Maes wordt wel nog in verdenking gesteld van witwaspraktijken en lidmaatschap van een criminele organisatie. Intussen bereikte ons ook het nieuws dat Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht gisteren rond 11 uur is ondervraagd. Nadien werd hij opnieuw vrijgelaten. 

19 reacties

  • Lieven De Weirdt

    5 jaar geleden
    Als er één ploeg is die onder de plak ligt van makelaars dan is het wel Moeskroen. Hoeveel mensen van die ploeg zijn al opgepakt en ondervraagd ? Idem dito voor de ploegen waar Bayat kind aan huis was : Charleroi, Anderlecht, Gent. De kleine garnalen worden afgeschilderd als bandieten, terwijl de waalse maffia en de G5, netjes worden ontzien ... klassejustitie en media-misleiding in optima forma.
  • Marcel Bontinck

    5 jaar geleden
    Bestuursleden schuiven via de makelaars miljoenen naar elkaar door.Dit terwijl jeugdspelertjes 250€ lidgeld betalen en de fans een eetfestijn houden om de jeugwerking te betalen.Hoe kunnen voetbalfans zo dom zijn.
  • Van Hecke Marc

    5 jaar geleden
    En dan gaan die Brugse voetbalfans die Leko ophemelen. En nu ook hetzelfde met die Maes? Voetbalfans... het domste ras op aarde.
  • rudy verlinden

    5 jaar geleden
    ik spontaan aan femke vandendriesche..een klein meisje dat werd opgeofferd om de grote gangsters te verwittigen en te sparen...coucke en verhaeghe weten teveel van de interne keuken van de KBVB ....
  • karel heeren

    5 jaar geleden
    Blijkbaar is iedereen gefrusteerd. Hebben jullie niets anders te doen?