De iPhone XR (rechts op het scherm) tijdens de productpresentatie van Apple.
Volledig scherm
De iPhone XR (rechts op het scherm) tijdens de productpresentatie van Apple. © REUTERS

Review iPhone XR: een goedkopere iPhone die bijna even krachtig is -én betere batterij heeft- dan dure modellen

MultimediaDe XR is de goedkoopste nieuwe iPhone van Apple die dit jaar uitkwam. Hoe verhoudt hij zich tot de andere? Of tot de iPhones en Androidtoestellen die al op de markt zijn?

22 reacties

  • Tony Vanheste

    5 jaar geleden
    Ieder zijn toestel zeker. Voor mij nog alleen Apple. De rest zal ook wel goed zijn maar IOs is voor mij het beste werkplatform.
  • Johannes Meissner

    5 jaar geleden
    Bucht is het. Meer kan ik niet zeggen
  • Marc Wouters

    5 jaar geleden
    Ja Alain Stuker dat weten we allang, je zingt dan ook elke keer hetzelfde liedje. Het antwoord is nochtans simpel. Met een GSM kan je bellen en SMS'en. Een smartphone is een zakcomputer, die kan zowat alles. Alsof je een tandenstoker met een Zwitsers zakmes vergelijkt.
  • Patrick Jonkers

    5 jaar geleden
    Mijn vrouw en ik hebben 10 geleden van onze kinderen beide een gewone normale gsm gekregen "onder de kerstboom". Nu zijn ze van plan om zo'n smartphone te kopen.....ge moet die wel meer opladen, ook een abonnement voor data, oppassen dat die niet valt enz enz.....We hebben besloten om eens lekker te gaan eten met de heel familie voor dat geld.....en we houden onze gewone gsm......
  • Alain Stuker

    5 jaar geleden
    Ik heb een telefoontje van 25 EURO. Werkt al drie jaar. Ik weet niet wat al die mensen met hun smartphone doen. Ik snap er niets van.