Bonte stuurde gisteren een uitnodiging naar Groen om opnieuw aan de onderhandelingstafel te gaan zitten.
Volledig scherm
Bonte stuurde gisteren een uitnodiging naar Groen om opnieuw aan de onderhandelingstafel te gaan zitten. © BELGA

Groen in Vilvoorde: “We nemen onze tijd. Het vertrouwen met sp.a is echt wel gebroken”

VerkiezingenGroen heeft nog geen standpunt ingenomen over de uitnodiging die de sp.a gisteravond uitstuurde om toch opnieuw aan de onderhandelingstafel te gaan zitten in Vilvoorde. "We willen hierover rustig de tijd nemen en onze achterban raadplegen. Na de jarenlange samenwerking met de sp.a is het vertrouwen echt wel gebroken", aldus Barbara De Bakker. Zij is een van de drie Groen-verkozenen.

19 reacties

  • Hendrik Goris

    5 jaar geleden
    Niet voor de postjes in de politiek? Daar is nochtans niets oneervols aan. Politiek draait om de macht en daarvoor heb je postjes nodig. Bonte verwijt imo dat Groen een beetje achterbaks de eigen kiezers opgeroepen heeft op de kartellijsten enkel voor Groen te stemmen en zeker niet voor SP.A op de kartellijst. Politiek is ook de kunst der mogelijkheden, je moet blijven praten in de politiek. Daar is Groen vaak veel te fanatiek en dus ondemocratisch in.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Dat groen zijn vertrouwen in Bonte kwijt is nadat ze een mes in de rug kregen lijkt me niet meer dan normaal. Dat van die andere wang aanbieden is voor echte christenen.
  • censor

    5 jaar geleden
    Kijk, wat die groenen anderen verwijten, doen ze nu zelf in 10 -voud : politieke spelletjes, echt zielig, laag bij de grond, amateurisme, wel die groene dikkenekken kunnen de pot op...krijgen het lid op de neus.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Het draait niet om de postjes, wat een grap.
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Natuurlijk rode rakkers zijn niet te vertrouwen.