Links: een willekeurig actiebeeld uit de match KV Mechelen - Waasland-Beveren.
Rechts: Dejan Veljkovic.
Volledig scherm
Links: een willekeurig actiebeeld uit de match KV Mechelen - Waasland-Beveren. Rechts: Dejan Veljkovic. © Belga

“De keuken is besteld.” Heeft Veljkovic matchfixing tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren zo afgerond? - Waaslanders staan pal achter voorzitter

Belgisch voetbalDejan Veljkovic, de spilfiguur in het onderzoek naar omkoping in de degradatiestrijd van KV Mechelen, bezocht vijf dagen voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren de keukenzaak van de vrouw van Waasland Beveren-voorzitter Dirk Huyck. “Alles is in orde, de keuken is besteld”, meldde hij een uur later aan Thierry Steemans, de financieel directeur van KV Mechelen. Volgens de speurders codetaal dat de wedstrijd was gefixt, bericht Het Nieuwsblad vandaag. Waasland-Beveren heeft intussen in een bericht op de clubwebsite alvast duidelijk aangegeven dat de club achter de voorzitter blijft staan.

5 reacties

  • andre van de wege

    6 jaar geleden
    mechelen en waasland schrappen,het is machelen hun eigeschuld ze habben moeskroen vals beschuldigd om hun vervalsing te verdoezelen.
  • Bert Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    Waarom blijven de speurders zich zo uitsloven om dit dossier te onderzoeken? Zelfs met directe bewijzen in handen zal het Parket van oordeel zijn dat er niemand moet worden vervolgd. Om in het voetbalwereldje op het hoogste niveau mee te draaien moet men malafide zijn, of men komt er niet in, althans volgens mijn gesprekspartner bij de voetbalbond.
  • LUC HUON

    6 jaar geleden
    Een voetbalclub heeft nu ook al een manager nodig om een keuken aan te kopen?
  • Serge Van den Bremt

    6 jaar geleden
    Mechelen ging toen na de competitie beginnen met de afbraak van de oude tribune en aan een nieuwe tribune beginnen en ze hebben toch ook een nieuwe keuken nodig voor te kunnen koken voor al die vip's . Is dat nu zo abnormaal???
  • MAURITS VAN BERGHEN

    6 jaar geleden
    Uitspitten tot op bod aub