Mogi Bayat.
Volledig scherm
Mogi Bayat. © Photo News

Advocaat Bayat: “Advocaat Camus zegt iets anders dan in afgeluisterde gesprekken staat”

Operatie Propere HandenVolgens de advocaat van Mogi Bayat zullen de telefoontaps aantonen dat de advocaat van Fabien Camus niét de waarheid spreekt. Die vertelde woensdag na de aanhouding van Camus dat alles draait om de transfer van Anthony Limbombe van Club Brugge naar FC Nantes.

4 reacties

  • Rudi Bollaerts

    5 jaar geleden
    Ene grote pot stinkend mest is alles wat met het huidig voetbal te maken heeft ,het volkse "sport" heeft allang moeten plaats maken voor rijke buitenlandse investeerders waarbij het enkel draait om geld en de supporters zijn gewoon vee dat mee holt.
  • Dirk Delaere

    5 jaar geleden
    Dat wat een advokaat verteld, hoeft niet de waarheid te zijn! Dit geld voor beide partijen
  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    Van een advocaat moet je mogen verwachten dat hij op zijn minst de twee landstalen kent en bij uitbreiding duits.De meeste laag geschoolden kennen op zijn minst frans.
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Alle eerste klasse ploegen hebben wel al eens iets verkeerd gedaan zeker..neem dan de sukkelaars zoals Lokeren/Waasland-Beveren/Mechelen enz..maar op de korrel, en Laat Anderlecht /Brugge/Standaard/Gent / Genk maar gerust. Wat een maffia praktijken in dat voetbal zeg - Enfin de koers is al nie veel beter . - SPORT noemt men dat.