Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Nederlands stadje opent Silly Walk-zebrapad en het lijkt een schot in de roos

Het Leukste van het WebSpijkenisse. U heeft er vermoedelijk nog nooit van gehoord, maar het Nederlandse stadje vlakbij Rotterdam is even de ‘talk of the town’ nadat er een Silly Walk-zebrapad openging. Oversteken gebeurt er bij voorkeur op een zo gek mogelijke manier en dat heeft de aandacht getrokken van media over de hele wereld, tot in China toe.

9 reacties

  • Ludwig VdB

    5 jaar geleden
    Er zijn natuurlijk ook grappige scenes in films waarbij mensen over geparkeerde wagens lopen, allerlei dingen op het rijdende verkeer gooien enz. Of dit de verkeersveiligheid en vlotheid ten goede komt durf ik toch te betwijfelen. Zulke akties moeten kunnen maar dan wel beperkt in tijd en plaats. Stel u eens voor dat het gehele land een lolletje gaat maken van het oversteken van de rijbaan.
  • Bart Koek

    5 jaar geleden
    Roel corthals:Het idee kwam van ambtenaar Aloys Bijl, die op Facebook over een soortgelijk initiatief las van enkele grapjassen in Zweden. Typisch Nederland? NIET dus , typisch Nederland iets kopiëren en het hun idee noemen
  • kamiel fremault

    5 jaar geleden
    Schitterend! Een creatief idee dat niets kost en wat humor in deze tijden is altijd op zijn plaats. Nu nog John Cleese kloppen Doei!
  • Roel Corthals

    5 jaar geleden
    Prima 'out of the box gedacht'. Typisch Nederlands..,.
  • Frank Van Riel

    5 jaar geleden
    Kan best plezant en grappig zijn maar ik betwijfel of dit ten goede komt van de verkeersveiligheid.