De 21-jarige Jake Paul is officieel de tweede meest gehate persoon op YouTube. Tegelijk werd een docu over hem van de hand van andere YouTuber Shane Dawson ongeveer 20 miljoen keer bekeken op YouTube.
Volledig scherm
PREMIUM
De 21-jarige Jake Paul is officieel de tweede meest gehate persoon op YouTube. Tegelijk werd een docu over hem van de hand van andere YouTuber Shane Dawson ongeveer 20 miljoen keer bekeken op YouTube. © REUTERS

YouTuber Shane Dawson bereikt bijna evenveel kijkers als ‘Game of Thrones’

YouTubeEen YouTuber (Shane Dawson) maakte een achtdelige documentaire over een andere YouTuber (Jake Paul) en elk deel is ongeveer 20 miljoen keer bekeken op YouTube. Ter vergelijking: het vorige seizoen van HBO’s paradepaardje Game of Thrones bereikte in de VS gemiddeld 30 miljoen kijkers per aflevering.

3 reacties

  • Jonathan Claeskens

    5 jaar geleden
    ze moeten echt stoppen met domme mensen aandacht te geven. Shane Dawson is allang niet meer populair. dit is gewoon een flauw pr stunt om te proberen terug relevant te worden...
  • Julie Deblauwe

    5 jaar geleden
    Shane verdiend dit echt! ❤️❤️❤️
  • Ben Kenobi

    5 jaar geleden
    Shane Dawson is all zo oud als Youtube dus wat is er plots zo speciaal aan hem? Hij komt nog niets eens in de buurt van PewDiePie.