Afwachten of de iPad Pro en de Apple Pencil worden vernieuwd.
Volledig scherm
Afwachten of de iPad Pro en de Apple Pencil worden vernieuwd. © REUTERS

Stelt Apple morgen in Brooklyn iPad Pro met historische USB-C-poort voor?

Apple stelde vorige maand een kersverse Apple Watch én drie nieuwe iPhones voor - de XR is sinds vrijdag beschikbaar. Maar de verwachting leefde toen al dat het daar niet bij zou blijven. Morgen vindt er inderdaad opnieuw een Apple-event plaats, voor de verandering in Brooklyn. Ingewijden rekenen er stellig op updates van de iPad Pro en enkele Macs. Sommigen voorspellen zelfs de historische introductie van de USB-C-poort in de nieuwe iPad Pro.

6 reacties

  • Kristof verbeeck

    5 jaar geleden
    Mijn ipad is nu na 5 jaar versleten Eerlijk is eerlijk, hij doet het nog maar trager Dus zou een nieuw model welkom zijn, anders koop je weer een verouderd model
  • Marc Wouters

    5 jaar geleden
    Bij mij kwam het verschik vroeg tot uiting. Ik kon met mijn iPad niks doen. Werkelijk niks wat ik probeerde lukte. Ik heb toen een Samsung Galaxy Note 10 gekocht. Dat ding kon alles, al moest je soms wel zoeken hoe. Die werkt nog, is een jaar of 6 of 7 oud.
  • Bart Campe

    5 jaar geleden
    Geweldig: usb C en dan misschien binnen 2 jaar mogelijkheid om uit te breiden met Micro Sd kaartje of een Amoled scherm? Blij dat ik de 'toekomst' al heb: Samsung Tab S4.
  • Rony Schouteere

    5 jaar geleden
    Eens apple altijd apple en vroeg of laat komt het verschil tot uiting tot spijt van wie het benijd
  • Jaimie Duthoy

    5 jaar geleden
    historische "usb C " haha apple komt minstens 2 jaar achter , zit op mijn lg g6 van begin 2017 en op mijn vrouw haar huawei P10;