Foto Benny Proot
Volledig scherm
PREMIUM
© Foto Benny Proot

Jacques Vermeire openhartig over de darmkanker die hem trof: “De mensen willen lachen, ik mág mij niet laten gaan”

Showbizz“Toen ik naar het ziekenhuis vertrok, dacht ik: ‘Misschien is dit de laatste keer dat ik mijn huis zie.’” Midden in zijn comeback-tour ‘5 voor 12', inmiddels zes jaar geleden, werd Jacques Vermeire (67) met darmkanker geconfronteerd. Deze keer, in aanloop naar zijn nieuwe show ‘Van 7 tot 77', voelt Jacques zich energieker dan ooit. Een intiem gesprek.

7 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Ik vind hem één van onze beste komieken. En heb ook bewondering dat hij op zijn leeftijd blijft doorgaan, bedankt Jacques voor de prachtige momenten die je al hebt gemaakt! DDT blijft sowieso mijn favoriet personage in de Kampioenen.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Kan met die man niet lachen.
  • stefan crama

    5 jaar geleden
    Ik wens hem beterschap en ook de raad aan iedereen om zich tijdig te laten screenen. Heb het reeds 2 x laten doen en het stelt echt weinig voor.
  • Johan Vancaneghem

    5 jaar geleden
    Jacques Vermeire vond ik nooit grappig, integendeel, nogal vervelende en eentonige typetjes altijd. Maar dat is persoonlijk en humor is zo relatief, er zullen wel een hoop mensen zijn die z'n humor wel smaken, anders hou je dat zo lang niet uit. Los daarvan lijkt hij héél 'down to Earth', en z'n leven ging niet echt over rozen. Ik wens hem veel beterschap.
  • Germain De Block

    5 jaar geleden
    Veel te plat geworden.wens hem wel een goede gezondheid.