Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Kristof Pieters

Opnieuw 28 transmigranten opgepakt in Kruibeke: “Probleem is zeker niet verminderd”

De lokale en federale politie hebben afgelopen nacht bij een geplande controleactie tegen mensensmokkel opnieuw 28 transmigranten opgepakt in het Oost-Vlaamse Kruibeke. "Volgens het kabinet van staatssecretaris Francken is het probleem verminderd, maar voor Kruibeke is dat zeker niet zo", zegt burgemeester van Kruibeke Jos Stassen.

60 reacties

  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Polen zorgt er voor dat zij geen illegalen of vluchtelingen toelaten op hun grondgebied , waarom laten wij die honderden duizenden Polen toe om onze arbeidsplaatsen te komen innemen tegen dumping prijzen ? .Alle landen die niet deelnemen aan de opvang van de in Europa toekomende vluchtelingen moeten hun eigen burgers maar in eigen land houden .
  • Leopold Vanhoof

    5 jaar geleden
    En dan met de winter voor de deur. Wat zullen we weer uitgemaakt worden voor barbaren en racisten door allerlei hulporganisaties als er zullen omkomen van de kou.
  • johan lanoot

    5 jaar geleden
    Jan Lemmens, je hebt 100% gelijk, de NGO’s pikken de illegale migranten op en brengen ze nadien Europa binnen. De illegale migranten en mensensmokkelaars rekenen daar op. Beter zou zijn de migranten terug te brengen naar waar ze vertrokken waren, je komt Europa niet illegaal maar enkel legaal binnen.
  • Patrick De pauw

    5 jaar geleden
    Draag hen over aan groen en al die punkers?zij zijn de schuldigen!!en groen de ergsten!
  • geert voet

    5 jaar geleden
    Op pakken en per direct op een boot naar Engeland zetten,dat willen ze toch en dan is Belgie ervan af en de bevolking terug veilig.