De nieuwe iPad Pro.
Volledig scherm
De nieuwe iPad Pro. © REUTERS

Apple onthult allereerste iPad met USB-C-poort, zonder homeknop

Op het jaarlijkse hardware-event stelde Apple vandaag een compleet vernieuwde iPad Pro die voor de eerste keer een USB-C-poort meekrijgt. Ook is het de eerste iPad zonder fysieke homeknop. Daarnaast lanceerde het techbedrijf de ‘groenste’ MacBook Air ooit, en een gloednieuwe Mac Mini.

28 reacties

  • Marc Wouters

    5 jaar geleden
    Wie zegt dat Rony? Hoeveel gehackte mensen ken jij al, met Android of iPhone? Ik ken er géén en ben zelf ook nog niet gehackt. Nu ja, als je in het echte leven onvoorzichtig bent kunnen jou ook ongelukken overkomen. En toch, niemand die pleit om binnen te blijven, waar of niet?
  • Rony Schouteere

    5 jaar geleden
    Met een Android wordt je in een mum van tijd gehackt. Met een apple niet
  • Marc Wouters

    5 jaar geleden
    Wat een onzin toch allemaal. Apple loopt qua smartphones toch al enkele jaren achter de feiten aan. Bovendien is het enorme marktaandeel van Android toestellen stabiel, met een zeer groot deel high end devices die tot voor kort even duur waren als iPhones. Bovendien is probleem van updates bij Android blijkbaar iets dat enkel in het hoofd van Apple fans bestaat.
  • Steve Walschot

    5 jaar geleden
    @rony jongen, eieren of jongeren hè. Langs de ene kant roepen dat iPhone het best en meest verkochte toestel is, aan de andere kant dat mensen het niet kunnen betalen? Komaan man. Loop nog wat verder met de kudde in de waan dat je rijk bent omdat je iets hebt dat elke puber heeft.
  • Rony Schouteere

    5 jaar geleden
    Als je een apple wil zorg dan dat je geld genoeg hebt om die te kopen ipv af te breken door Android toestellen die hoop en al 2 jaar ge-update worden.......