Sebastien Delferière.
Volledig scherm
Sebastien Delferière. © BELGA

“Ik zorg er wel voor dat je speler Hanni geen schorsing krijgt”, stelde Delferière Veljkovic gerust. Hanni kreeg effectief geen schorsing

VoetbalschandaalHet gerecht heeft belastende gesprekken in handen tussen spelersmakelaar Dejan Veljkovic (48) en topscheidsrechters Sébastien Delferière (37) en Bart Vertenten (30). Dat bevestigen meerdere bronnen. Veljkovic zei hen dat ze niet over de telefoon konden praten en dat ze voor de buitenwereld moesten doen alsof ze elkaar niet kenden.

62 reacties

  • Rony Bekaert

    5 jaar geleden
    En niemand die zich vragen stelt bij de werkwijze van de speurders ?? Het onderzoek is nog in volle gang , en er worden al allerhande details gelekt , vraag me af of dit niet bewust is ....... De speurders hebben hun moment de gloire gehad , en de verdachten komen ermee weg wegens allerhande procedurefouten!!
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    altijd gezegd dat bepaalde beslungen ONBEGRIJPELIJK waren terwijl het over duidelijk was!
  • Marc De Vos

    5 jaar geleden
    De bond in diskrediet ? Schorsingscommissies die zich laten leiden door "opdrachten" van scheidsrechters ? Als de bond ooit straffen gaat uitspreken,laat dat dan doen door 10 personen in de bond die geen "boter op het hoofd hebben". Nu 10 man vinden ......
  • Yves François

    5 jaar geleden
    Waarom zit Delferière niet in den bak?
  • jan boden

    5 jaar geleden
    De trouwerij van Vertenten zal nu wel afgeblazen worden zeker, nu hij zelf buitenspel staat ? Hetty zal iemand anders moeten gaan zoeken.