Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Wereld Vegan Day: 3 x onze favoriete veganistische gerechtjes

Waar veganisme tot voor enkele jaren nog een hoog geitenwollensokkenimago had, is het anno 2018 helemaal ingeburgerd om geen dierlijke producten meer te eten. Speciaal voor World Vegan Day tonen wij jullie alvast onze favoriete receptjes.

7 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Dus al die planten hebben geen gevoelens?
  • Xsarilde Willis

    5 jaar geleden
    Ach iedereen doet maar. Met deze trend haal ik op uiterste dag van verkoop supergoedkoop heel wat biefstukken. Veel kip en varkensvlees. Doe maar:) en eieren bij de vleet ook want ja vegan dus dat mag niet meer. Alle nieuwe vegans maar klagen dat boodschappen nu meer kosten en deze vleeseter blij want ik koop meer voor minder.
  • PIETER ROGIERS

    5 jaar geleden
    @Jean: hoe denk je uw groenten en fruit duurzaam te bemesten? Met chemische kunstmest ipv stalmest? De meeste veganisten kennen niks van landbouw, zijn zelfs nog nooit op een landbouwbedrijf geweest en laten zich manipuleren/brainwashen door de dierenrechtenbusiness.
  • Jean Blanquart

    5 jaar geleden
    Vegan eten bestaat niet want veganisme is geen dieet (zoals het simplistisch vegetarisme) of godbetert een levensstijl maar de ultieme bevrijdingsbeweging voor alle dieren (mensen inbegrepen). En nee, niet verwijzen naar Peter Singer en Melanie JOy want die houden zich niet bezig met dierenRECHTEN! Als vegan hoef je bijgevolg geen aparte recepten te verzinnen je kan zowat alles maken ZONDER dierlijke producten!
  • Leen Van Vlierberghe

    5 jaar geleden
    dierenleed? planten zijn ook levend! eet dan maar niets