Griet Op De Beeck.
Volledig scherm
PREMIUM
Griet Op De Beeck. © rv

Schrijfster Griet Op de Beeck wilde incest bespreekbaar maken maar dat mislukte, waarom?

Schrijfster Griet Op de Beeck stuitte op een muur van wantrouwen toen ze op tv vertelde over de incest uit haar jeugd. Waarom is dit onderwerp een mijnenveld geworden?

9 reacties

  • Leen Willems

    1 jaar geleden
    Onvoorstelbaar wat een nare reacties hier gegeven worden. En dat nadat iemand de enorme moed en kracht heeft gehad om uit te spreken wat haar overkomen is! Ik sta nog elke dag versteld van hoe onverschillig en zelfs afwijzend heel veel mensen reageren op alle vormen van misbruik en geweld. Dikwijls wordt de dader verdedigt en worden leugens gelooft. Slachtoffers die hulp en steun zoeken worden een tweede maal ernstig getraumatiseerd door ongeloof en afwijzing. Intriest.
  • Mathieu Peeters

    5 jaar geleden
    Wat een domme en dwaze manier om op zo een manier de pers te halen. Heeft die niet meer verstand??Dit zegt veel meer over de persoon zelf dan over het onderwerp en dan wel helemaal in de negatieve zin, verstand heeft ze blijkbaar niet.
  • ka Van der Linden

    5 jaar geleden
    Wil alleen wat opvallen. Fredien heeft groot gelijk. Als ge ze bezig hoort bij het clubke op tv ( ook in Nederland) geniet ze van al die aandacht voor wat dan ook.
  • Eddy verhaeven

    5 jaar geleden
    Nee sorry moet niet bespreekbaar worden . Daar zouden beter veel strengere straffen tegenover staan . Dit is moeilijk zelfs heel moeilijk om te begrijpen dat dit een ziekte is .
  • Vic Smeets

    5 jaar geleden
    Sommigen willen er zo veel mogelijk over praten. Anderen net niet. Wie ben jij Fredien om iemand te veroordelen... Getuigd van heel veel eq