Khadim Hoessain Rizvi
Volledig scherm
Khadim Hoessain Rizvi © AFP

Dit is de Pakistaanse haatprediker die Asia Bibi dood wil

‘Het wordt oorlog als ze Asia Bibi naar het buitenland laten gaan’, dreigt Khadim Hoessain Rizvi. Hij staat te boek een van de invloedrijkste haatpredikers in Pakistan. Aanhangers van TLP lopen al dagen voorop in de opgestookte, uitzinnig boze, menigtes die ziedend blijven over de voorlopige vrijlating van Bibi. 

31 reacties

  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    Jozef wat een vergelijking een volk dat van zijn dictator af wil of goddienst fanaten als je dat verschil niet ziet zou je beter zwijgen. wij leven gelukkig in een land waar men alles mag zeggen maar velen beseffen het niet.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Die oubolligen zijn bang voor verandering beetje zoals hier. Straks hebben ze niks meer te zegn en kunn dan oa de vrouwen of de zwakkeren niet meer misbruikn of vernederen.
  • Jozef Hendrickx

    5 jaar geleden
    Doet me denken aan De uitzinnige Verhofstadt op dat plein in Kiev waar hij zijn best deed om een oorlog te ontketenen met Rusland .
  • Peter Schelkens

    5 jaar geleden
    Was reeds 5x in Pakistan tussen 1989 en 2001 prachtig land vriendelijke mensen .Sinds 1998 begon Saoudi Arabie het land en regio te destabiliseren door het fundamentalisme aan te wakkeren en toch blijven onze ministers zo lief tegen de Saoudi s ipv eens energie van andere landen te gebruiken tot die regimes breken.
  • Oberyn Martell

    5 jaar geleden
    Mohammed draait zich om in zijn graf voor wat men in zijn naam allemaal doet. Christenen en Joden mogen zonder problemen in moslimlanden leven volgens de echte leer. Ze geloven allemaal in eenzelfde god en zijn profeten: Abraham, Mozes, David, Jezus en Mohammed. Godsdienst hoort in de privé, niet in de politiek.