EPA
Volledig scherm
© EPA

Dierenactivisten schotelen zichzelf als stuk vlees voor uit protest

Een opmerkelijk beeld uit Barcelona: daar legden activisten zich naakt op een bord voor ‘World Vegan Day’. Als een stuk vlees vlijden ze zich besmeurd onder vals bloed neer tussen onder meer gigantische valse erwten en wortelen.

33 reacties

  • Pieter arons

    5 jaar geleden
    @Marco Maerten Dag maarten , In de prehistorie kweekten ze inderdaad geen dieren maar wanneer mensen steden begonnen te bouwen en dus in grotere populaties begonnen te wonen was "Veeteelt" en visteelt een belangrijke industrie aangezien het efficientste manie was om het volk te voorzien van voetsel.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Pieter,er zijn talloze alternatieven om vlees te vervangen als je maar de moeite neemt om erover te lezen.In de prehistorie at men vooral wat er voorhanden was en had men niet de mogelijkheden om boeken te lezen over alternatieven.Er werden trouwens ook geen dieren GEKWEEKT om op te eten,wat de aarde ten goede kwam.
  • Pieter arons

    5 jaar geleden
    Deze mensen zouden de geschiedenisboeken is moeten lezen vissen,Veeteelt en andere industrie met dieren was nodig om de groeiende populatie voro eten te verzien.. Onze voorouders jaagden ook op dieren omdat wij veel planten soorten niet kunnen eten. Het is heel simpel onze maag is niet gemaakt om planten te eten ja bepaalde fruit en niet alles. Deze vegetarians noem ik gewoon snobs proberen speciaal te doen.
  • CV DL

    5 jaar geleden
    Ziet er lekker uit...
  • Hans Torbeyns

    5 jaar geleden
    Draai het hoe je wil, de mens is een omnivoor. Als zij tevreden zijn met een slaatje, voor mij geen probleem.