Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Zeer opbouwend gesprek" tussen Maggie De Block en Marc Coucke over korting op sociale bijdragen voor voetballers

Minister van Sociale Zaken Maggie De Block (Open Vld) en de voorzitter van de Pro League Marc Coucke hadden gisterenavond een "zeer opbouwend gesprek" over de korting op sociale zekerheidsbijdragen voor voetballers. 

63 reacties

  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Ha ha ha hij wil dit niet dit zou nefast zijn voor het voetbal ha ha ha voor zijn portefeuille nu ja , ongelooflijk he 20 ,30 miljoen verdienen en minder belastingen betalen dan de gewone arbeider dat die groot verdienende voetballers de jeugd sponseren dat miljoentje minder gaan ze niet voelen
  • An Peeters

    5 jaar geleden
    Aan Lieven Deweirdt : hier heeft N-VA toch niks maar dan ook niks mee te maken, die hoge lonen en het geregel in het voetbal bestaat al lang voor NV-A er was !
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Eigenlijk is heel die regeling illegale staatssteun aan een onderneming. Want een voetbalclub is ook een commerciële onderneming. Europa zou hier moeten in tussen komen en dat verbieden.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Lieven De Weirdt, die gunstige fiscale bijdrage voor sporters is wel een cadeautje van JL Dehaene, linkse politici zijn heel gul met subsidie regelingen voor sporters en cultuursector. De subsidies en andere voordelen afschaffen voor de miljonairs maar daar wil geen enkel politicus aan beginnen, want dan zij ze niet meer welkom in de VIP en had een loge in Gent heel het sociaal bestuur. De schone schijn sociale politici genieten van de luxe die dat wereldje hen biedt.
  • Karel Van Beeck

    5 jaar geleden
    Pure schande! Dat men het zwart geld van die 2de rangs voetballers maar eens onder de loep neemt!