Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Sven Ponsaerts

Kinderopvang gaat in hoger beroep tegen voorlopig verbod van elektrische bolderkar wegens “oneerlijk proces”

In Nederland gaat een kinderopvang in Almere bij de Raad van State in hoger beroep tegen de uitspraak van de voorzieningenrechter over de stint. Die bepaalde vorige week dat de elektrische bolderkar terecht van de openbare weg wordt gehaald in afwachting van de uitkomsten van een onderzoek naar de veiligheid van het voertuig. 

3 reacties

  • Myrtle Marien

    5 jaar geleden
    Oneerlijk proces ? Welk proces hebben de kinderen gekregen voordat ze de dood vonden ? Deze electrische ondingen zouden permanent moeten verboden worden. Mocht ik weten dat mijn kleinkinderen ooit in zo'n vreselijk onding zouden moeten rijden, ik ging ze weghalen waar ze zijn ! Wie dergelijke gevaarlijke misbaksels als alternatieve mobiliteit ziet, die leeft kompleet buiten de veiligheidsbewuste wereld of heeft helemaal geen enkele verantwoordelijkheidszin.
  • Christian Moons

    5 jaar geleden
    tot er weer een ongeval gebeurt. Onverantwoorde dingen zijn het 10 kinderen op een fietspad naast de auto's goed gek
  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Wil ik met een busje >8 personen vervoeren, moet ik minimaal een rijbewijs D1 kunnen voorleggen en medische keuring ondergaan. Met dit vehikel mag een 16-jarige zonder rijbewijs met 10 kinderen op stap. Volgens gegevens op Nederlandse media werd het ontwerp ook drastisch gewijzigd. De fabrikant weigert mee te werken aan het onderzoek. Zegt dat voldoende?