VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Burgemeester Aalst: “Slachtoffers Bende van Nijvel blijven achter met gevoel dat niet alles mag gezegd worden”

“Slachtoffers en nabestaanden blijven nu, meer dan ooit, met het gevoel achter dat niet alles mag gezegd worden.” Dat zei de Aalsterse burgemeester Christoph D’Haese op de herdenkingsplechtigheid voor de slachtoffers van de bende van Nijvel op de begraafplaats van Aalst. De burgemeester vroeg transparante communicatie, onder meer over waarom ex-rijkswachter Christiaan Bonkoffsky volgens het federaal parket niet de “Reus” van de Bende was.

14 reacties

  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    We leven in België het land waar misdaad en onrecht altijd met de mantel der liefde wordt bedekt. Ons land is het land waar slachtoffers telkens weer opnieuw alleen staan en hen een eindeloos lange lijdensweg wacht tot het bekomen van begrip en enige steun. Helaas weet ook ik waarover ik praat.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    De doofpotoperatie van de justitie is een schande en een slag in het gezicht van de burgers. Splits die instantie of er zal nooit een oplossing komen. Het is overduidelijk dat Franstalige hoge pieten niet willen dat er een opheldering komt zolang de betrokkenen nog in leven zijn.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Geens kreeg een goede veeg uit de pan. Wat een mislukkeling.
  • Ingrid Van caelenberghe

    5 jaar geleden
    Welke persoon gaat nu liegen op zijn sterfbed en zo een bekentenis afleggen? Waarom worden onderzoekers met de dood bedreigd? Welke personen omringden deze 'Reus' en worden die allemaal deftig ondervraagd? Vragen, vragen en geen deftig antwoord!!!
  • geert vingerhoets

    5 jaar geleden
    ga de lijst van de slachtoffers eens goed bekijken maak dan de link met de roze balletten en je bent op de goede weg