zaterdag 10 november 2018 - Nieuws
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Het Belang van Limburg lanceert het SNEL-ABONNEMENT voor wie snel mee wil zijn met het nieuws

HasseltHeeft u weinig tijd? Heeft u geen uren om eens rustig de krant te lezen, maar wil u toch het nieuws uit uw omgeving en ver daarbuiten niet missen? Voor u lanceert Het Belang van Limburg nu het snel-abonnement. Hoofdredacteur Indra Dewitte geeft uitleg.

Wat is dat precies, het snel-abonnement?

Precies wat het zegt: een abonnement waarmee je op de snelst mogelijke manier mee bent met het nieuws, binnen en buiten de provincie. We horen steeds vaker dat mensen een te jachtig leven hebben om elke dag rustig hun papieren krant door te nemen. Dat begrijpen we en dus willen we voor hen een oplossing bieden. Met dit abonnement kan je namelijk alle betalende Plus-artikelen op onze site meteen lezen.

Het is dus een digitaal abonnement? Er staan toch veel gratis artikels op de website van Het Belang van Limburg?

Dat is minder en minder het geval. We gaan stilaan naar een site waarbij we vooral plusartikels publiceren, dat zijn reportages en nieuwsartikels die we speciaal voor onze abonnees maken. We geloven niet dat goed en betrouwbaar nieuws gratis kan zijn. Het is door een hele redactie gecheckt, uitgeplozen en gedubbelcheckt.

Voor wie is dat snel-abonnement?

We mikken vooral op een iets jonger publiek dat wil betalen om mee te zijn met alle betrouwbare nieuws maar geen tijd heeft voor een traditioneel abonnement. We zijn net gestart en een van de eerste nieuwe abonnees is een jonge kerel van 23 jaar. Een papieren abonnement is niks voor hem, maar dit is helemaal op zijn maat. Fantastisch toch?

Hoeveel kost dat?

We gaan naar een heel andere prijszetting dan bij een abonnement op de papieren krant. We enten ons een beetje op het Netflix- en Spotify-model. De snel-formule kost 10 euro per maand.

Ook wanneer je kiest voor een abonnement op de krant krijg je toegang tot onze digitale plusartikels. Het voordeel? Je krijgt sommige reportages al een dag eerder te lezen op de website, voor ze in de krant staan. Zo kan je ze altijd lezen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Meer info vind je op www.hbvl.be/abonnement/ of via onze medewerkers op het nummer 011/49.46.00, elke werkdag tussen 8 en 17 uur. Wil je meer weten over hoe je digitaal kan lezen? Surf naar www.hbvl.be/digitaallezen

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws