BrunoPress/Abaca Press
Volledig scherm
© BrunoPress/Abaca Press

Een leren rok en ugly sneakers: deze winteritems mis je nog in je garderobe en scoor je vandaag met korting

Vrolijke zomerjurkjes en hippe sandalen zijn ondertussen verdwenen naar de verste uithoek van je kleerkast en dikke truien en lange broeken liggen weer bovenaan. Helaas zit er niets anders op dan er het beste van te maken en daarbij kunnen deze must haves, helemaal naar de laatste trends op de catwalk, alvast bij helpen. Extra leuk is dat je ze vandaag op 10 november met korting scoort tijdens de Nationale NINA-dag. Zowel in de winkel zelf als online. Klik hier voor alle info en de kortingscodes van alle deelnemende merken.

5 reacties

  • Kirsten De Laet

    5 jaar geleden
    Mijn kleerkast hangt voor leren rokken, van knielang tot ultrakort, wijde en kokermodellen, ik draag het allemaal bij eender welke gelegenheid. In alle geuren en kleuren heb ik tientallen leren rokken. Meestal draag ik er naaldhakken onder maar af en toe eens een sneaker of teenslipper.
  • tim bulterys

    5 jaar geleden
    Bij ICI Paris XL is er 20% korting op het volledige assortiment. Tot je de kortingcode wil gebruiken op hun webshop en na 3 keer bellen te horen krijgt dat het niet lukt omdat "op Urban Decay nooit korting gegeven wordt" ...
  • Rik Vandewalle

    5 jaar geleden
    We zullen eerst onze krant moeten ontvangen, een ramp die staking.
  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    Mode voor familie Flodder.
  • CV DL

    5 jaar geleden
    Die ZEB trui van laatste foto is geïnspireerd op Freddy Krüger?