Martine Jonckheere is terug als Marie-Rose in ‘Familie’.
Volledig scherm
Martine Jonckheere is terug als Marie-Rose in ‘Familie’. © VTM

Martine Jonckheere keert terug naar ‘Familie’ na haar verplichte ontslag: “Ik vergeef, maar ik vergeet niet”

TV‘Familie’-fans kunnen hun geluk niet op: Marie-Rose is terug! Martine Jonckheere (61) zelf geniet ook. Van de wrevel na haar ontslag is niks blijven hangen, maar compleet zorgeloos staat ze nu ook weer niet op de set. “Misschien ga ik ook nu weer afgerekend worden op mijn rol”, vertelt Martine in Dag Allemaal. “Veel mensen denken dat ik een diva ben, maar schijn bedriegt.”

29 reacties

  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Flameyn Marc !!! Als het naar thuis kijkt is dat het zelfde hoor. Het moet zijn dat Thuis en Familie goed is bij de kijker licht anders zou al zo lang niet meegaan hè.
  • marc flameyn

    5 jaar geleden
    Zoals je zegt c actrice maar zo zitten er zoveel bij familie.gewoon afgezaagd
  • Jenne Vergeer

    5 jaar geleden
    Moet dat mens niet. Heb de allereerste afleveringen gezien en heb om haar afgehaakt. Is gewoon een C actrice. Zitten zoveel talenten aan den dop.
  • mario vermeersch

    5 jaar geleden
    Als het maar tijdelijk is,is het ok voor mij,ik zit nu niet echt te wachten op een drama erbij in familie (want ze speelt alleen drama-rollen).
  • Yasmine Lion

    5 jaar geleden
    Martine terug in de reeks, das de beste beslissing die ze bij familie konden nemen! Een topactrice! Ik heb nooit begrepen waarom uitgerekend zij moest vertrekken. Er zitten andere acteurs tussen van een veel lager acteerniveau!