Hasbro
Volledig scherm
© Hasbro

Er is nu ook Monopoly voor millennials en die valt niet bij iedereen in goede aarde

Buitenland‘Vergeet vastgoed. Je kan het je toch niet permitteren.’ Dat is de slagzin van de nieuwste versie van het bekende gezelschapsspel Monopoly: eentje voor millennials. Bedoeling is deze keer niet om zo veel mogelijk straten, huizen en hotels te kopen, maar om ervaringen op te doen. Want een eigen woning kan je je als millennial toch niet veroorloven. Niet iedereen kan ermee lachen.

5 reacties

  • CV DL

    5 jaar geleden
    Voor millenials is alles mogelijk, behalve de waarheid
  • james vroman

    5 jaar geleden
    moeten ze hier ook dringend uitbrengen !
  • Stephen Goethals

    5 jaar geleden
    Het is vooral een spel voor de Amerikaanse markt. Hier in Europa gaan wij als Millennials er zo hard niet over. Het blijft inderdaad moeilijk om een huis te kopen als -25 jarige. De studiekosten liggen ook zo hoog niet in België. In Amerika moeten ze soms nog jaren hun studiegeld af betalen.
  • Thierry Vansweevelt

    5 jaar geleden
    Belachelijk. In alle generaties heb je wel sheeple en mensen met nog een beetje verstand. Je moet niet alle ex hippies rijke liberalen noemen hoewel er wel een trend is. Er zijn ook veel rechts conservatieve ouderen. Bij de millenials zijn er die zich afzetten tegen heel het systeem. Mensen als dries van langenhoven en paul joseph watson zijn razend populair in belgie. Wen er nu maar aan.
  • raf stevens

    5 jaar geleden
    Als babyboomer konden wij evenmin hotels kopen of huizen op de Meir. Ik zie in mijn omgeving genoeg jonge mensen die een huisje of appartement kopen. En vroeger leefden we zeer spaarzaam als we een huis wilden kopen: geen reisjes of reizen, wel goedkope daguitstappen met de frigobox, geen feestjes of festivals. Elke frank 3 keer omdraaien voor je hem uitgeeft, was het gezegde en sparen, sparen en nog eens sparen...