rv
Volledig scherm
© rv

Choquerende video: twaalf jachthonden en in nauw gedreven hert vallen één na één in ravijn

Beelden van een jachtpartij lokken afschuw uit in Spanje. Op een video die in handen is gekomen van de politieke partij PACMA is te zien hoe in de zuidelijke regio Andaloesië zeker twaalf honden en een hert in een ravijn vallen. PACMA, die als partij streeft naar een dierenvriendelijker beleid, eist meteen een verbod op jachten waarin honden worden ingezet.

53 reacties

  • Constantijn Stevens

    5 jaar geleden
    Dit is echt verschrikkelijk... dit is waanzin ten top man. We zijn toch 2018? Of vergis ik mij, ben ik gek en idioot tegelijkertijd? Dit zijn zaken die je verwacht te zien ergens in de jaren 1500, 15de of 16de eeuw. Waar jacht voor vele mensen een manier om in leven te blijven was. Dit is echt wraakroepend
  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    De stierengevechten en deze "jachtpartijen" waren vroeger misschien normaal. Nu kunnen die absoluut niet meer door de beugel. Waarom wordt zulke barbaarse dingen niet streng verboden ? Zitten ze in Spanje nog in de Middeleeuwen ?
  • Jen Carrago

    5 jaar geleden
    Dit is té schaamtelijk voor woorden! Waarom dienen al die honden en het hert op dergelijke manier vermoord te worden? De honden voeren uit wat hun "baasjes"(rotzakken) hun geleerd hebben en zijn er zelf het slachtoffer van maar blijkbaar zonder spijt voor die "persoon". Die sukkels van spanjaarden blijven dieren mishandelen in de arena én erbuiten maar wij Vlamingen blijven er met met zo veel plezier op vakantie gaan!
  • Georgette Dilen

    5 jaar geleden
    De Spanjaarden staan niet bepaald op de eerste rij als het om respect voor de dieren gaat!
  • D C

    5 jaar geleden
    dit zegt veel over de "sport" !