Koning Filip (L), president Macron (R) en premier Michel (midden) zullen zich na hun bezoek aan het Gents stadhuis afzonderen in de collegezaal met Vlaams minister-president Bourgeois en een aantal belangrijke CEO’s.
Volledig scherm
Koning Filip (L), president Macron (R) en premier Michel (midden) zullen zich na hun bezoek aan het Gents stadhuis afzonderen in de collegezaal met Vlaams minister-president Bourgeois en een aantal belangrijke CEO’s. © BELGA

Macron, Michel en Bourgeois plegen economisch overleg na bezoek aan Gents stadhuis

In Gent arriveerden de Franse president Emmanuel Macron en koning Filip aan het stadhuis. Ze overlegden er met premier Charles Michel en Vlaams minister-president Geert Bourgeois over economische aangelegenheden in aanwezigheid van een reeks prominente CEO's. 

7 reacties

  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Hoeveel kost die vertoning ?
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Wat zijn we nu weer kwijt geraakt aan de Fransen.
  • Peter Van de Velde

    5 jaar geleden
    Nietsnutten. Tijd dat Macron ophoepeld en vervangen wordt door rechts.
  • Jan Lanclus

    5 jaar geleden
    en ondertussen kunnen de Fransen niet op hun werk geraken of hebben geen werk (zelfstandigen) door de stakingen die er komen omdat hij koppig is en blijft om indruk te maken aan de trumps en de merkels.
  • Yvan Lindekens

    5 jaar geleden
    Neo-liberalen onder elkaar...
  1. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark
  2. Vijf getuigen vertellen over hun job in het stemlokaal: “De mooie dame die naast me zat op verkiezingsdag, werd mijn vrouw”
    PREMIUM
    4

    Vijf getuigen vertellen over hun job in het stemlokaal: “De mooie dame die naast me zat op verkie­zings­dag, werd mijn vrouw”

    De voorzitter, secretaris en bijzitters van een kiesbureau zien toe op een correcte stembusgang, maar velen zien er tegenop: zeker als je voor de 14de keer een brief in de bus krijgt of tegelijk met je man wordt gevraagd. Wim is de uitzondering op de regel. Als secretaris leerde hij bijzitter Anne kennen en intussen zijn ze al meer dan 10 jaar getrouwd. “Het stemlokaal heeft ons samengebracht, mooi toch?”