Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Autospiegels binnenkort niet meer verplicht

Binnenkort zijn zij- en achteruitkijkspiegels niet meer verplicht in auto's, tenminste als er camera's zijn die het verkeer naast en achter de wagen tonen. 

47 reacties

  • Johan Kerremans

    5 jaar geleden
    Moet geen Head-up display hebben, zet dit direct af, stoort mij veel te veel en zet dit dan altijd af, de camera is gevoeliger aan opspattend vocht (regen) dan spiegels, dan krijg je geen goed beeld meer.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Daar komt grote miserie van. De elektronica in mijn auto vergist zich dagelijks . Hij zou een signaal moeten geven bij een plots opdagend obstakel. Maar vergist zich dikwijls. Wat gebeurt er met de auto's die automatisch remmen voor een obstakel? Willen ze dat ? Ik helemaal niet !
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Ministers: Al lang niet meer verplicht! Die parasieten zijn volledig achterlijk en houden zich steeds bezig met alles omzeep te helpen. Minder pensioen, hogere facturen, extra belastingen, veiligheid afbouwen, ... . Het wordt tijd dat de mensen eens het parlement en de huizen van die apen gaan blokkeren i.p.v. de openbare weg!
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Dit is het toppunt! Het is al levensgevaarlijk op onze openbare weg en u nu gaat dat dom wijf nog eens de spiegels afschaffen! Camera of niet! Spiegels moeten verplicht blijven!
  • Mario Adams

    5 jaar geleden
    Nog maar eens een bewijs van het amateurisme van 'onze ministers'. Defect met de camera, en je hebt geen zicht meer naar achteren toe. Soms is 'evolutie' achteruitgang.