RV
Volledig scherm
© RV

Dries Mertens heeft relatieproblemen met Kat opgelost: “Maar ik sta toch niet helemaal achter ‘Dancing With The Stars’”

ShowbizzZe heeft net het eerste seizoen van ‘Tipsy’ afgewerkt en schittert elke vrijdagavond in ‘Dancing With The Stars’. Je zou Kat Kerkhofs bijna bekender kunnen noemen dan haar man Dries Mertens - in eigen land dan toch. Maar daar kan de spits van Napoli best mee om: de twee hebben hun relatieproblemen intussen helemaal uitgeklaard, vertelt hij in HUMO.

21 reacties

  • Mireille Mertens

    5 jaar geleden
    Iedereen vergeet dat Kat ook een bekende vader had... maar zo zijn er nog. En er zijn nog tientallen voetbalvrouwen. Maar die zien we niet elke week in programma’s omdat die verder weinig of geen mediapersoonlijkheid hebben. Dat heeft Kat wel voor een bepaalde doelgroep, dat heeft ze van haarzelf en niet van haar vader of haar man. Maar uiteraard kan ze niet iedereen bekoren, ikzelf twijfel nog, maar ze heeft blijkbaar iets dat die andere WAGS niet hebben.
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    kat zoekt gewoon wa aandacht via de media en kan haar ergens begrijpen , ze is niet gelukkig momenteel , ge ziet dus dat geld niet gelukkig maakt, beste kat het gaat je goed
  • Ludo thibos

    5 jaar geleden
    Buiten gooien.. hadden nooit terug samen mogen gaan, zij is enkel op wraak uit, dat laat ze in alle tonen goed horen.
  • Steven Du Four

    5 jaar geleden
    Geen danseres? Foei Dries, hoe kan je zo liegen!
  • Marc Verschaeren

    5 jaar geleden
    Relatie problemen zijn niet op te lossen , nooit . Berusten en de rest van je leven afzien als je niet vertrekt en de deur achter je dichtslaat .