Maddie McCann verdween meer dan tien jaar geleden in Portugal als 3-jarige peuter. De foto ernaast toont haar hoe ze er als 6-jarige uit zou zien. Inmiddels zou ze een tiener zijn.
Volledig scherm
Maddie McCann verdween meer dan tien jaar geleden in Portugal als 3-jarige peuter. De foto ernaast toont haar hoe ze er als 6-jarige uit zou zien. Inmiddels zou ze een tiener zijn. © AFP

Ex-speurder: “Maddie McCann leeft nog, maar heeft geen idee wie ze is”

Maddie McCann, het Britse meisje dat in 2007 als driejarige spoorloos verdween in Portugal, leeft nog, meent voormalig rechercheur David Edgar. De Brit speurde voor de McCanns drie jaar lang naar hun verdwenen dochter en is er heilig van overtuigd dat een seksbende Maddie ergens vasthoudt. “Ze heeft waarschijnlijk geen idee wie ze is”, aldus de ex-speurder.

36 reacties

  • Marnix Danneels

    5 maanden geleden
    Een mens heeft een ongelofelijk aanpassingsvermogen,zelfs in de meest erbarmelijke omstandigheden zorgt de natuur ervoor dat sommige realiteiten worden afgeschermd en daardoor is er hoop voor Maddie (Madeleine)...ervan uitgaande dat ze nog steeds in leven is ...laten we hopen dat ze nu snel terug in de zorgende armen van haar familie mag verblijven.
  • vicky van camp

    5 jaar geleden
    Ik hoop op een dag dat de waarheid naar boven komt, dit verhaal blijft plakken en dan is het nog niet eens mijn kind...
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Moest dit echt zijn hoop ik dat ze niet meer leeft.. Beter dood dan 12 jaar lang verkracht worden door pedo's..
  • Laurent vanderelst

    5 jaar geleden
    Ik hoop voor haar dat dit niet waar is. Je kan nog beter dood zijn!
  • diane roelant

    5 jaar geleden
    Zou je als ouder niet wensen dat je kind echt dood is vreselijk dit te zeggen maar in levende toestand wat een wrak van een jong meisje blijft er van over ,jarenlang opgesloten ,misbruikt vernederd,dit meisje zou voor de rest van haar leven begeleiding nodig hebben,welke ouder kan dit dragen ,de gedachte dat je kind dit allemaal doormaakt en nog moet doormaken is veel erger dat te weten dat je kind rust in vrede,erg voor de ouders die deze kwelling weer moeten doormaken.