EPA
Volledig scherm
© EPA

Dua Lipa over haar vlucht uit Kosovo: “Niemand verlaat zijn land uit vrije wil”

CelebritiesZe is de meest gestreamde artieste wereldwijd. Haar hits ‘New Rules’, ‘Scared To Be Lonely’ en ‘One Kiss’ zijn bekroond met goud en platina. De Brits-Kosovaarse zangeres Dua Lipa is dan ook voor veel jongeren een rolmodel, maar die positie vindt ze niet altijd even makkelijk. "Natuurlijk wil ik het best mogelijke voorbeeld zijn, maar ik ben slechts een mens. Ik ben niet perfect, maar ik zal proberen mensen op de juiste manier te beïnvloeden", zegt ze tegen het Duitse persbureau DPA.

10 reacties

  • Geert Van de Moortele

    5 jaar geleden
    Sommige mensen moeten inderdaad hard werken en zijn niet in een gouden bedje geboren.
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Dat is weer PR gerelateerd, het imago opkrikken. Spijtig, maar als je vlucht voor je eigen land, waarom ga je dan meteen een zee of oceaan oversteken waar men een volledig andere taal spreekt en totaal andere cultuur heeft? Soit, het zal wel aan mij liggen.
  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    En dat is zo één van de redenen waarom we gezamelijk dankbaar kunnen zijn dat we haar niet hoeven te betalen om aan politiek te doen.
  • Bart Vandevelde

    5 jaar geleden
    Mijn grootmoeder is de liefde gevolgd, en de vader van een goeie vriendin is hier komen werken, dus er zijn veel, héél veel mensen die hun land uit vrije wil verlaten.
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Dikke kul !!! Groot pakske zever dat door de linksen weer maar eens aangepast en gemanipuleerd wordt in hun voordeel om de migranten in een mooi daglicht te plaatsen .