Photo News/BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/BELGA

Vrouwencross verveelt niet: 8 verschillende winnaressen in 13 wedstrijden

VeldrijdenVeldrijden bij de mannen: dat is Van der Poel voor, tijdens en na. Bij de vrouwen daarentegen valt de uitslag niet te voorspellen. De dertien grote crossen van dit seizoen, twaalf klassementswedstrijden en het EK, werden gewonnen door acht verschillende rijdsters. Geert Wellens, dé kenner van de vrouwencross, stelt de hoofdrolspeelsters voor.

5 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Beter de mannen om 13:30 laten rijden en de vrouwen om 15:00. En zou het meeste prijzengeld en reclamegeld niet moeten gaan naar deze die het meeste spektakel brengen. Daar draait het toch allemaal om.
  • Guy Bekaert

    5 jaar geleden
    Stop toch eens met die zever , of moet Mathieu zijn remmen dichtknijpen ! Het is mij nog altijd een plezier om naar te kijken , en hij kan er toch niets aan doen dat de anderen niet beter kunnen . Doe zo verder Mathieu je ben t een groot kampioen en een groot mens .!
  • Herold laarhoven

    5 jaar geleden
    Tja nu hoor je de Belgen.......in het verleden met van Aert, Nijs,Albert,Liboton,Herijgers heb ik nog nooit iets van gezeur gehoord......
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    kijk altijd naar de cross bij de vrouwen , tenminste wa spanning en daarna als de mannen er zijn , ja dan zap ik naar voetbal
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Als Betsema dit kan door trekken is ze misschien de nieuwe wereld kampioen.