BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht-speler Vranjes heeft fascistische tatoeage op arm, Bosnische voetbalbond reageert fel: “Wij veroordelen dit schokkende gedrag ten zeerste”

Jupiler Pro LeagueOgnjen Vranjes is nog maar eens in opspraak gekomen. De Bosnische verdediger verheerlijkte eerder op Instagram het wangedrag van de supporters van AEK Athene. Nu blijkt Vranjes een fascistische tatoeage op de rechterarm te hebben, namelijk de afbeelding van Momcilo Dujic (een fascistische Servische leider tijdens de Tweede Wereldoorlog, red.). De Bosnische voetbalbond reageert geschokt. Vranjes zelf verwijderde inmiddels zijn Instagram-account.

50 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Sommigen hier vinden dat Vranjes zich mag laten tatoeëren wat hij maar wil. Dat is juist. Maar... Elke werkgever, ook buiten het voetbal, mag voor zichzelf of zijn club of bedrijf of organisatie oordelen wat past of niet. Zeker wanneer de werknemer, Vranjes in dit geval, in het openbaar opereert. Als dat allemaal netjes beschreven stond en als Vranjes dat wist toen hij bij RSCA tekende, is hij rijp voor een contractontbinding...
  • Marcus Camps

    5 jaar geleden
    Niet te geloven, hoe de commerciële stommiteiten worden opgestapeld bij Anderlecht. I.p.v. de speler geweldig op te hemelen om hem vervolgens in de etalage te kunnen zetten (zoals Mourinho altijd doet) doet men bij Anderlecht net het tegenovergestelde. Iemand afbreken tot op de grond om hem buiten te krijgen. Veel succes om nog wat te recupereren van je miljoenen !
  • Johan De Clercq

    5 jaar geleden
    Begrijp het argument van " het is zijn lichaam en zijn vrijheid " hier niet. Het is duur betaald krapuul dat niks levert aan de maatschappij, zelfs geen RSZ......of personenbelasting.... .
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Welkom in de hel hoor je bij elke thuismatch op Sclessin. Om daar een probleem van te maken is toch wel spijkers op laag water zoeken. En velen hebben een tattoo van Che Guevara, ook eens wat reclame voor maken dan? En nee triphon, RSCA zoekt geen slachtoffer, de kranten doen dat voor sensatie en voer voor de kudde schapen.
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Die zien we niet meer terug. Rampzalige aankoop. Eén van de vele.