In wijzerzin Karine Claassen, Beau, Milan, Zion, Céleste, Marie en Britt.
Volledig scherm
PREMIUM
In wijzerzin Karine Claassen, Beau, Milan, Zion, Céleste, Marie en Britt. © © VRT - 2018

Presentatrice Karine Claassen maakte unieke reis met zes BV-kinderen: "Zo schoon, hoe onwennig die jongeren waren"

Vanavond start op Eén de reportagereeks 'Bloed, Zweet & Luxeproblemen'. Daarin neemt Karine Claassen zes kinderen van BV's mee naar Afrika en Azië, om hen te tonen hoe westerse luxeproducten gemaakt worden. "De jongeren wisten op voorhand niet dat ze zélf ook zouden moeten werken of dat ze bij de plaatselijke arbeiders zouden logeren."

10 reacties

  • Herman Mattheus

    5 jaar geleden
    Allemaal heel mooi van de VRT.Het moeten altijd dit soort programma's zijn;liefst zo ver mogelijk. Die huis zelfde verhaal. Voor normale programma's heeft de VRT geen geld en goesting. Zou toch een openbare omroep zijn werkend met ons geld? Stop met die linkse propaganda en geef terug gewone programma's.
  • Marie Verbeek

    5 jaar geleden
    Hopelijk zijn ze niet thuis gekomen met akelige beestjes in zich. Wat je soms te zien krijgt in 'Monsters inside me' tart alle verbeelding. Maar ja, een 'kermis' zal wel een geseling waard zijn zeker? Ze zijn toch eens op TV geweest.
  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Ik ga daar nie naar kijken. Is weer zo een vingertje omhoog programma.
  • Titine d' Oléron

    5 jaar geleden
    Gaan ze hiermee VTM achterna hollen dat leeft van het opdwepen van bekakte vlamingen? Laat ons eens iets zien dat de moeite waard is.
  • Johan coppens

    5 jaar geleden
    Onwennig... dat zal wel. Als je nooit een stro van de grond moet rapen. Maar na de "onmenselijke" tijd zitten die kindjes waarschijnlijk weer lekker thuis met hun nieuwe smartphone.