800 vrouwen zien ‘De Premier’ samen met Erik Van Looy en Koen De Bouw voor première

© gvh

© gvh

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

‘De Premier’ beleeft pas woensdag zijn grote première, maar dinsdagavond kregen achthonderd Wase vrouwen de nieuwe Belgische film al te zien tijdens Ladies Night in Siniscoop, in het gezelschap van regisseur Erik Van Looy en hoofdrolspeler Koen De Bouw.

Guy Van Vliet

De maandelijkse Ladies Night van Siniscoop is populair en vooral als er een Vlaamse film in avant-première op het programma staat, loopt de zaal snel vol. Dat was ook gisteren het geval met ‘De Premier’, de nieuwste film van Erik Van Looy. Erik kwam samen met Koen De Bouw naar Sint-Niklaas om de film voor te stellen, zonder te weten dat hij op een Ladies Night terechtkwam.

“Maar dat is hier een zaal met alleen maar vrouwen”, klonk het even verrast als enthousiast toen hij tijdens zijn babbel doorkreeg dat hij in nagenoeg exclusief vrouwelijk gezelschap verkeerde. En toen ontdekte hij in collega-regisseur Robbe De Hert de enige man, die uitzonderlijk was toegelaten in de zaal. Het werd een warm weerzien tussen beide regisseurs en toen Koen De Bouw zich haastte om Robbe De Hert een kus te geven, leverde dat hem meteen een grap op. “Honderden mooie Wase vrouwen in de zaal en Koen De Bouw gaat de enige man kussen”, grapte Erik Van Looy.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen