Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Charleroi CHA
2
EINDE
0
KAA Gent GNT
  • 86' Goal Victor Osimhen
  • 90'+4' Goal Massimo Bruno

VIDEO. Mazzu-time op Mambourg: Charleroi zet onmondig AA Gent een hak en wipt over Buffalo’s naar zesde plaats

Jupiler Pro LeagueAA Gent verspeelde kostbare punten op Mambourg. De Buffalo’s domineerden grote delen van de match, maar op het einde kregen zij een les in efficiëntie. Charleroi pikt de plaats van Gent in de top zes in.

4 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    Als club zijn 2 flanken goed kan bezetten, dan zal het winnen in Kortrijk... AA Gent heeft duidelijk nood aan een scorende spits. Versta hun transfertbeleid soms niet
  • Janick De Meyer

    5 jaar geleden
    Volgens paar keer beelden te hebben herbekeken gaat Kalanic niet helemaal vrijuit bij die 2 goals, voor de rest terug zwakke match van Gent, geen enkele verbetering met de nieuwe trainer, gewoonweg te weinig kwaliteit aan de bal, spelers staan veel te ver van elkaar gepositioneerd waardoor er te weinig verticaal kan worden gevoetbald.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Ik vrees het ook dat Club weer een steek gaat laten vallen na dinsdag CL te hebben gespeeld.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Ja Didier het is er ook niet veel op verbeterd sedert dat jullie Vanderhaeghe buiten gezwierd hebben. Hadden ze niet beter gewacht tot na de winter mercato en dan beslist nadat ze enkele zeer waardevolle transfers hadden gedaan en pas enkele weken daarna geoordeeld ? Nu of het u een troost mag wezen maar ik denk dat het na vanavond halve smart gedeelde smart gaat zijn als we terugkomen van Kortrijk. Maar wij kunnen nog duimen nu.