Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. © photo_news

Ongeval op E313 zorgt tijdens ochtendspits voor ernstige verkeershinder

Op de E313 richting Ranst gebeurde vanmorgen vroeg een ongeval ter hoogte van Geel-West waardoor de volledige rijbaan wordt versperd. Het verkeer moet er ter plaatse de snelweg verlaten en omrijden via af- en oprit. Intussen is de rijbaan terug volledig vrijgemaakt. 

14 reacties

  • marc rooms

    5 jaar geleden
    dagelijkse kost rond antwerpen. En men doet er niets aan..; traject controle, flitspalen nog meer taks op brandstof en dergelijke dat wel. infrastructuur werken ? dat brengt niet op he. Gisteren van Bremen naar Hamme gereden, Ondanks wegenwerken in Duitsland liep alles vlot tot in Antwerpen, dan was het gedaan, daar verloor ik meer dan een uur.
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    De havens breiden uit maar de aanvoer en afvoer lijnen via de weg volgen niet.Schuld van falend beleid. Bedrijven worden groter maar het gemeenschappelijk vervoer zo als vroeger met de bus zo als naar de auto fabrieken of naar de steenkool mijne bestaat niet meer. Dus iedereen in de auto liefst bedrijfswagen .. Maar de snelweg infrastructuur word niet aangepast.. Enkel hun oosterweel verbinding zal er komen en dat om op de hele ring tol te kunnen heffen.
  • Jan Peeters

    5 jaar geleden
    De dagelijkse file, en weer een snelweg uit de jaren stillekes, wat wordt er met de graaitaksen op brandstof en kilometerheffing voor vrachtwagens gedaan ?
  • Jan Van Avermaet

    5 jaar geleden
    @Frans Dedokker: jawel toch, er wordt toch veel geinvesteerd in trajectcontroles. Blijkbaar het wondermiddel bij uitstek om files te voorkomen en om ons veiligheid te verhogen.Putten in de rijbaan, extra rijstroken, goede doorstroming van het verkeer ... bijzaken uiteraard zolang je de juiste snelheid hanteert te allen tijde.
  • Emiel Van Sighem

    5 jaar geleden
    Ik denk dat we dringend aan extra autostrade's toe zijn en al lang maar ze willen er geen geld aan uitgeven liever in hun zakken steken door grote lonen en vergoedingen uit te delen .Te weinig wegen opstroppingen meer verbruik = meer tax en belasting inkomstem komt dan nog de milieu taks bij ting ting kassa kassa