Marie-Christine Marghem.
Volledig scherm
Marie-Christine Marghem. © BELGA

Tot en met kerstvakantie zeker elektriciteit: “Veel mensen zijn met vakantie, dat komt goed uit”

ElektriciteitEr is geen probleem met de elektriciteitsbevoorrading tot aan het einde van de kerstvakantie. Dat heeft federaal minister van Energie Marie Christine Marghem (MR) gezegd. Gisteren raakte bekend dat kernreactoren Doel 1 en Doel 2 langer onbeschikbaar zullen zijn dan tot nu toe gedacht.

26 reacties

  • Kurt Van de Sype

    5 jaar geleden
    Bende Zeveraars, dat zijn het. En maar de elektrische auto's promoten.. van de moment dat ze mij zonder elektriciteit zetten betaal ik niets meer. Zal wel mijn plan trekken..
  • Daniel Wouters

    5 jaar geleden
    Wat is het volgende geen water,geen gas,banken zonder geld,en de bevolking zij sliep voort!
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Ze juicht de inlandse bevolking uit, die op vakantie gaat ! De (in)stroom kan nu maximaal benut worden.Die blauwe grapjassen toch, die deze (vakantie)vluchten zullen aangrijpen om...het overtollige geld dat blijkbaar nog aanwezig is bij het gepeupel een andere bestemming te geven.
  • Lydie Teblick

    5 jaar geleden
    Wat verdient dat mens om de mensen te sussen dat we zeker electriciteit hebben tot kerstmis en dat komt goed uit want er zijn veel mensen op vacantie ! Da madammeke lacht ons uit !!!!!!
  • Ludo Van Dyck

    5 jaar geleden
    Engie heeft iedereen in de tang. Moedwillig de centrales buiten dienst houden om ons land onder druk te zetten. De macht van het kapitaal.