Sinds enkele jaren hoef je geen verbrekingsvergoeding meer te betalen aan je huidige leverancier.
Volledig scherm
Sinds enkele jaren hoef je geen verbrekingsvergoeding meer te betalen aan je huidige leverancier. © Shutterstock

In drie gemakkelijke stappen naar een goedkopere energiefactuur

EnergieDe energieprijzen swingen de pan uit. Net daarom ga je best op zoek naar het goedkoopste tarief. En dat is veel eenvoudiger dan je denkt, want na enkele muisklikken weet je al bij welke energieleverancier je minder betaalt.

10 reacties

  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    Ik heb ook al alles geprobeerd, maar de factuur blijft evenhoog of zelfs hoger door allerhande taksen en heffingen. Er is maar één manier om energie te besparen. Het licht uitlaten en kaarsen branden, en je verwarming afzetten en in de kou zitten.
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Verbruik ieder jaar minder en toch betaal je meer aan kosten taks en btw! Want verbruik stroom is nog 1/5 van je factuur! Laat je in de luren leggen met zonnepanelen en andere brol, of spoel je geld Door in de wc pot, rendeert evenveel!
  • Jos Indigne

    5 jaar geleden
    T kan in twee stappen 1) blijf ver weg van zonnepanelen en 2 ) blijf bij u zelfde leverancier ....
  • Robert De Fruytier

    5 jaar geleden
    Ik geloof niet meer in die zever!Ik plaatste overal LED lampen om extra te besparen(wij verbruiken normaal al niet veel)en dan komen ze doodleuk aankondigen dat de faktuur met 100,00 Euro gaat stijgen!!Weg voorziene profijt...!!Hypocrieten zijn het,eerst de mensen aansporen om zuiniger te zijn met energie en dan dat!foei,foei,oei;voorzagen ze misschien niet genoeg ontvangsten om aan hun aandeelhouders uit te keren??
  • Ronny De Puysseleyr

    5 jaar geleden
    al deze stappen gedaan in 2009 ennnn.... betaal nog even veel!! meer zelfs