Proces over aanslag op Joods Museum niet uitgesteld. Advocaat Nemmouche kwaad: “Beschuldigde komt wellicht niet naar proces”

Het assisenproces over de aanslag op het Joods Museum van Brussel wordt niet uitgesteld. Dat heeft het Brusselse assisenhof vandaag beslist. De advocaten van hoofdbeschuldigde Mehdi Nemmouche hadden twee weken uitstel gevraagd omdat ze volgens hen veel minder tijd hadden gekregen dan het federaal parket om het dossier voor te bereiden. Bovendien had dat federaal parket volgens hen op het nippertje nog extra stukken toegevoegd aan het dossier.

5 reacties

  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Veroordelen, berechten en levenslang opsluiten dat ongedierte. Aanwezig of niet. De onschuldige slachtoffers kunnen ook niet aanwezig zijn. Die advokaat kunnen ze misschien ook opsluiten dan kunnen ze samen kaarten en hebben ze tijd genoeg om zich te bezinnen. Ronduit hilarisch!!!
  • Guy Bevers

    5 jaar geleden
    Vanaf 2014 tot nu is volgens mij toch genoeg tijd !
  • Glen Clark

    5 jaar geleden
    ik begrijp niet waarom er voor zo'n uitschot nog een rechtzaak moet volgen, laat staan dat hij nog wat eisen gaat stellen?! Daders hebben tegenwoordig meet rechten dan de slachtoffers!
  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Dus volgens zijn advocaat kan hij geen moraliteitsgetuigen oproepen om te getuigen over zijn moeilijke jeugd alsof een moeilijke jeugd een excuus is om 4 mensen in koele bloede dood te schieten.
  • jan jan

    5 jaar geleden
    Bewijzen genoeg om hem levenslang op te sluiten