© frederik beyens

Anderlecht schuift Antwerpse dokter Chris Goossens alweer aan de kant

Opvallend: de medische interventies bij Anderlecht werden in Moeskroen niet meer gedaan door dokter Chris Goossens, maar wel door dokter Kristof Sas. Navraag leert ons dat dokter Sas opnieuw aangesteld is als hoofd is van de medische dienst bij paars-wit en dat dokter Goossens aan de kant werd geschoven.

jug

GVA+ Sportarts Chris Goossens: “Ik ben nooit belerend als het over eten gaat. Je moet iedereen zijn plezier gunnen”

Die beslissing viel vorige week toen general manager Michael Verschueren na het ontslag van Hein Vanhaezebrouck in groepjes gesprekken voerde met de spelers om te weten wat er leeft binnen de kern.

De voetballers gaven aan meer vertrouwen te hebben in Sas en vonden Goossens ook te close met zijn goeie vriend Marc Coucke. Daarna stak Verschueren zijn licht op bij de kinesisten en andere therapeuten van het medisch kabinet en toen ook zij hun steun niet volmondig uitspraken, kon Anderlecht weinig anders dan de Antwerpse dokter opzij schuiven. Bij de buikspierproblemen van Trebel leverde hij wel goed werk, maar voor de rest waren er te veel meningsverschillen.

Chris Goossens, deze zomer pas binnengehaald, zal dus niet meer in de dug-out zitten. Voorzitter Marc Coucke moet een eventueel officieel ontslag wel nog bevestigen, maar mogelijk biedt hij Goossens een functie aan binnen één van zijn andere bedrijven.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL