HLN
Volledig scherm
© HLN

Rika Ponnet: “Kunnen we scheiden eindelijk niet langer als een persoonlijk falen zien?”

‘HLN Talks’ ontvangt op 31 januari relatie-experte Rika Ponnet. Met haar bestseller ‘Blijf bij mij’ leerde ze ons op een andere manier naar relaties kijken. In haar nieuwe baanbrekende boek ‘Alleen met jou’ legt ze uit waarom het hoog tijd is dat we de romantische liefde in ere herstellen, en hoe we alleen kunnen liefhebben als we ook durven loslaten. Hoe je dat doet, legt ze op de HLN Talk uit. Surf naar www.hln.be/talks voor meer info en tickets.

5 reacties

  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Een relatie-experte. Onvoorstelbaar hoeveel experten en expertes er de laatste jaren bijgekomen zijn. Het lijkt wel alsof vandaag de dag iedereen 'expert' is. Welke universiteiten leveren diploma's 'expert' af ?
  • karin verwimp

    5 jaar geleden
    Er zijn mensen die scheiden omwille van een ernstige reden. Voor die mensen is scheiden nooit een teken van falen geweest en zal het dat ook nooit zijn. Een ernstige reden is NIET je zin niet altijd in alles krijgen en daar knelt bij velen tegenwoordig het schoentje! Wie het om die reden afbolt heeft dus gefaald en daarmee uit.
  • Nancy Fourneau

    5 jaar geleden
    Voila, ik ben heel erg opgelucht dat ik blijkbaar toch niet als enige als ouderwets bestempeld word..... ik zal, net als u mijnheer De Witte, nooit het boek lezen..... ik vind ook dat men iets meer moeite zou mogen doen in een huwelijk/samenwonen. Het is maar al te gemakkelijk meteen de handdoek in de ring te gooien. Er blijven ALTIJD slachtoffers achter, en meestal zijn dit de kinderen.
  • Frank De Witte

    5 jaar geleden
    Vroeger deden mensen nog moeite voor hun huwelijk, vandaag niet meer. Het huwelijk/samenwonen is vandaag een soort online shoppen geworden, veel blabla zonder echte inhoud. Dergelijke boeken maken dit probleem alleen maar erger. Da's mijn mening daarover en de reden dat ik dat boek ook nooit zal lezen.
  • Ronald Gabriels

    5 jaar geleden
    Kunnen we dan ook na een scheiding op ons paspoort onze burgerlijke staat terug aanpassen in "alleenstaand" ipv "gescheiden"?