Play Sports
Volledig scherm
© Play Sports

VIDEO. Wat een pech: Van der Poel vertrekt voor nieuwe solo in Diegem, maar knalt dan vol op steward die bril wilt oprapen

11 reacties

  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Het siert Mathieu dat hij daar zich verder niet zo druk over maakt.
  • willy van dijck

    5 jaar geleden
    Dat zijn nu eenmaal ongelukken die kunnen gebeuren schiet die man niet af wat zou er gebeuren als ze die mensen niet zouden hebben en neem van mij aan die man zal slecht geslapen hebben met dit voorval.
  • Ronny Lemmens

    5 jaar geleden
    Het klopt dat men moeilijk vrijwilligers kan vinden om te helpen, maar als je zegt dat ze vrij op het parcours kunnen en mogen rondlopen (met alle gevolgen van dien...) denk ik dat het een stuk gemakkelijker is. Ze voelen zich dan "de man". Had veel erger kunnen zijn. Hopelijk is onze man gene supporter van Van Aert want dit zou alles nog veel erger en verdachter maken.
  • Jan Willems

    5 jaar geleden
    Foutje van deze vrijwilliger. Goed bedoeld maar hij had beter op moeten passen, je moet blij zijn dat er vrijwilligers zijn die helpen en dan kan een fout worden gemaakt. Ik had het erger gevonden mocht het een dronken supporter geweest zijn, dat zou dan weer een vooroordeel (?) over de cross hebben bevestigd. Vd Poel is het grootste talent dat we ooit in de cross hebben gezien. Dus wint hij op 22 maal aan de start maar liefst 20 maal.
  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    Steward moet wachten,tot iedereen voorbij is,en dan de stukken van die bril oprapen,gelukkig was vdp. al alleen want anders had die klap nog veel harder geweest.