De vader van twee kinderen raakte dodelijk gewond na een banale ruzie.
Volledig scherm
De vader van twee kinderen raakte dodelijk gewond na een banale ruzie. © Marco Mariotti

Twee mogelijke verdachten opgepakt voor dodelijke caféruzie in Bocholt

In het onderzoek naar de caféruzie met dodelijke afloop in Bocholt zijn twee mogelijke verdachten opgepakt. Het gaat om twee jonge twintigers. Het parket van Limburg wilde dat gisterenavond nog niet bevestigen en zou pas communiceren nadat de autopsie is uitgevoerd. De lijkschouwing op het 39-jarige slachtoffer vindt woensdagnamiddag plaats.

2 reacties

  • Freddie Lamers

    5 jaar geleden
    Drank maakt meer kapot als je lief is.... Het zoveelste bewijs.
  • Adri Pennings

    5 jaar geleden
    Heel veel sterkte allemaal stop zinloos geweld
  1. SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente
    HLN Shop

    SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente

    Om van je buitenruimte opnieuw een paradijselijke place to be te maken, steek je best zo snel mogelijk de handen uit de mouwen. Dit hoeft evenwel niet het einde van je ontspannen weekendjes in te luiden: met het juiste gereedschap zie je meteen resultaat, zónder je uit de naad te moeten werken. HLN Shop stipt een handvol hulpmiddelen aan waarmee het onderhoud van je hof kinderspel wordt.
  2. KIJK. Britse man gaat andere treinpassagier te lijf met groot mes, slachtoffer vecht voor zijn leven

    KIJK. Britse man gaat andere treinpassa­gier te lijf met groot mes, slachtof­fer vecht voor zijn leven

    De politie van het Britse Beckenham, nabij Londen, is op zoek naar de verdachte van een steekpartij. De verdachte kreeg het aan de stok op de trein met een andere man om nog onbekende reden en trok een groot mes. Op beelden die een getuige kon maken is te zien hoe de man zijn slachtoffer te lijf gaat met het grote mes. Terwijl de andere passagiers de politie bellen en roepen dat hij moet stoppen, haalt de verdachte nog enkele keren uit. Het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis gebracht waar hij vecht voor zijn leven. De verdachte is nog steeds spoorloos. Daarom vraagt de politie van het Britse Beckenham iedereen die iets weet over de steekpartij zich te melden.