Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Spotgoedkope autoleningen in januari, met dank aan het Autosalon

SparenOver enkele weken start het autosalon in de Brusselse Heizelpaleizen. Traditioneel is dat het moment voor de constructeurs om met promoties uit te pakken, maar ook banken zetten hun beste beentje voor met aantrekkelijke autofinancieringen.

24 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Zit allemaal verrekend in de aankoopprijs van de auto, net als garantie en al van dat soort dingen, niet slecht maar je betaald het allemaal erbij.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Het wordt snel elektrisch rijden die voorlopig in gebruik goedkoper is maar zodra de prijzen dalen om eentje aan te schaffen hebben ze de verrassing voor ons klaar... nl rekeningrijden!
  • Christophe Moser

    5 jaar geleden
    Dat geeft aan hoe hard ze van hunne brol afwillen al lang wetende dat er iets nieuws op komst is...laat de klant zijn broek maar scheuren, de fabrikanten en banken varen er wel bij...
  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    Het is zoals de solden in de gamma,een set kunststof kastjes die al twee jaar 79 kosten staan nu 35 procent in solden,voorheen zogezegd 139 euro.Laat u niet vangen mensen .
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Lijkt een verdoken advertentie? Bekijk het bedrag die je betaalt op het eind van je lening. Velen beseffen niet wat een lening je kost. Als je het geld hebt moet je niet lenen. Leen dus niks maar betaal jezelf af. Het op de bank laten staan brengt toch ook niks op. Je moet het dan wel echt doen.