Alweer ‘Thuis’-actrice zwanger van eerste kindje

Na An Vanderstighelen is opnieuw een ‘Thuis’-actrice in verwachting. Daphne Paelinck (30), die Christine speelt in de één-serie, is zwanger van haar eerste kindje. In juni verwacht ze samen met haar partner Randall Van Duytekom de kleine spruit. Dat laat ze zelf weten op Instagram.

JaTi,mrra

“Ons grootste avontuur tot nog toe kan beginnen in juni 2019. Er is een baby’tje onderweg!” schrijft de actrice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Twee op een rij

“Een ontzettend dikke proficiat aan onze geweldige Daphne Paelinck en haar lief met de komst van hun eerste kindje! Wat een topnieuws om het jaar te starten!” klinkt het op de Facebookpagina van ‘Thuis’. En dat is niet de eerste keer. Enkele weken geleden raakte bekend dat ook haar collega An Vanderstighelen (41) zwanger is van haar eerste kindje.

‘Thuis’-producent Hans Roggen liet aan Het Nieuwsblad Online weten dat de zwangerschap van actrices doorgaans niet in de verhaallijnen van ‘Thuis’ worden ingeschreven. Aan de hand van wijde kleding, slimme camerastandpunten en kussens of handtassen voor het bolle buikje, zullen de makers hun zwangerschap voor de televisiekijker proberen te verstoppen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer