Bart De Wever.
Volledig scherm
Bart De Wever. © BELGA

Bourgondische coalitie kan van start gaan: Antwerps stadsbestuur legt eed af

In Antwerpen heeft het nieuwe stadsbestuur vanavond de eed afgelegd tijdens de eerste gemeenteraad. De Bourgondische coalitie van N-VA, sp.a en Open Vld onder leiding van burgemeester Bart De Wever (N-VA) zit nu echt in het zadel.

26 reacties

  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Hopelijk gaan de mensen hun ogen open in mei en wordt hij samen met zijne NVA zwaar afgestraft.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    De Wever is een echte staatsman, het belang van de burger overstijgt alle persoonlijke kwesties.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Hij heeft daar weer eens lekker lachen staan liegen op die kerstmarkt , samen met die andere graaier van SPA . Het was volgens zijn leugens afgesproken spel. Ik noem dit kiezersbedrog eerste klas. Maar voor een ex-VU'r is dit normaal. Maar wees gerust leugenaar De Wever, de afrekening komt op 19 Mei. En ik denk dat het veel pijn gaat doen.
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Daarmee het bewijs dat politiek een groot circus is, de kiezers zijn echter de simpelen van geest. "Geen haar op mijn hoofd...", weet je nog ?
  • Myrtle Marien

    5 jaar geleden
    Ik kan er echt niet aan doen, maar het is voor mij een bewijs van het totale mislukken van de rechtse Antwerpse coalitie dat men voor het opruimen van de puinhopen van links er na zes jaar aanmodderen de socialisten moet bij halen. Dit lijkt mij op het zinkende schip willen stabiliseren door een deel van de ijsberg in het gat in de romp te steken.