© Joris Herregods

Banaal ongeval komt bestuurder duur te staan

Een banaal ongeval zal een man van 33 duur komen te staan. Hij had drugs gebruikt, had geen rijbewijs of identiteitskaart op zak en kon geen verzekering voorleggen. Zijn auto werd getakeld.

dvd

Maandagavond botsten twee auto’s op elkaar op het kruispunt van de Van Craesbeeckstraat en de Kronenburgstraat. Een vrouwelijke bestuurder draaide de Kronenburgstraat in om richting de Nationalestraat te rijden toen ze in de flank geraakt werd door een ander voertuig. Niemand raakte gewond.

“Bij aankomst van de politie ontkende de aanrijdende bestuurder, een man van 33, dat hij achter het stuur zat”, zegt de Antwerpse politie in een persbericht. “Hij werd echter herkend door een getuige. De man testte positief op het gebruik van cocaïne en amfetamines, had geen rijbewijs of identiteitskaart op zak en kon geen geldig verzekeringsbewijs voorleggen.”

De man verklaarde volgens de politie ook dat het een huurauto betrof, maar kon geen geldig huurcontract voorleggen. Hij beweerde ten slotte dat de beschadigingen aan de auto afkomstig waren van een eerdere aanrijding. Het voertuig werd door de politie getakeld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER