Controleactie in Veurne, foto uit september 2018.
Volledig scherm
Controleactie in Veurne, foto uit september 2018. © Bart Boterman

Structureel probleem met transmigranten: opnieuw parkeerverbod voor vrachtwagens in Veurne

Veurne heeft beslist dat er geen vrachtwagens meer mogen geparkeerd staan op de Brugse Steenweg (N35). Op die manier wil de West-Vlaamse stad de veiligheid verhogen en de druk van transmigranten wegnemen. Het is niet de eerste keer dat er een parkeerverbod komt.

4 reacties

  • Joppe Baeyens

    5 jaar geleden
    Ik vind het zeker te ver gaan nu wanneer wij de Belg worden gestraft voor wat die migranten aanrichten . Daarom blijft mijn idee over migranten het zelfde .Als ze de wet overtreden moeten ze terug worden gestuurd zonder pardon.
  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Dat heet 'dweilen met de kraan open'. Illegaliteit is een misdaad. Oppakken en zonder pardon retour sturen is de enige oplossing, want de enige manier die als ontmoediging werkt.
  • René Mertens

    5 jaar geleden
    Heel simpel op te lossen. Oppakken en onmiddellijk terug naar het land van herkomst. Maar daar hebben de politiekers de moed niet voor. Wat daar allemaal rondspookt is geen meerwaarde voor ons land en ook niet voor andere landen. Of nog beter stuur ze naar Merkel.
  • Dieder De Brende

    5 jaar geleden
    Oplossing is nochtans simpel : opgepakt door politie heb je enkel 2 keuze. 1) je vraagt hier asiel aan of 2) terug naar land van herkomst en ondertussen in een bewaakte kazerne verblijven. Wedden dat er volgende week geen meer rondlopen.. nochtans de beste afschrikking. Zet ook die 500 militairen op straat in ter bescherming van die kazerne. Op straat moet je politie plaatsen