Illustratiefoto: de iPhone X.
Volledig scherm
Illustratiefoto: de iPhone X. © AFP

iPhone is twaalf jaar oud! Hier zijn twaalf tips om ook nu nog alles uit je iPhone te halen

Vandaag is het exact twaalf jaar geleden dat Steve Jobs de iPhone losliet op de wereld. Sindsdien is de telefoon van Apple niet meer weg te denken uit het mobiele landschap. Je zou bijna gaan geloven dat de iPhone nog weinig geheimen herbergt. Schijn bedriegt. Hieronder twaalf tips en trucjes die je wellicht nog niet kent. 

11 reacties

  • Geert Kusters

    5 jaar geleden
    Smartphones zijn al 12 jaar op de markt, maar toch is het teleurstellend om te constateren dat 99,9% van de gebruikers nog altijd niet weet dat ze hun toestel horizontaal moeten houden tijdens het filmen. Je kan perfect in full-screen HD filmen, maar toch zie je op tv altijd zo'n smal rechtopstaand kadertje met een beetje beeld in omdat praktisch iedereen nog steeds verticaal filmt...
  • Roel Mick

    5 jaar geleden
    Je bent niet echt slim als je nu nog een iPhone koopt.
  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Een Dacia kost minstens 5 iPhones. Ik denk dat iedereen die het wil zich een iPhone kan kopen. En dat zie je er soms ook aan.
  • Peter Tijdgad

    5 jaar geleden
    Voor mij zijn ze boven mijn budget ik verdien geen wedde van een burgemeester of een minister die kunnen elke week zelfs een nieuwe kopen !
  • KRISTOF ZUTTERMAN

    5 jaar geleden
    Mensen die zeggen dat de Iphone nog steeds,of altijd de beste is.Is net hetzelfde of beweren dat Anderlecht of Brugge elk jaar de beste zijn.Meestal mensen die minstens 5 jaar een Iphone bezitten,en niets anders geprobeerd hebben,en dus blijven stilstaan!