Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump breekt morgen trieste record van langste shutdown: president haalt opnieuw uit naar Democraten

buitenlandIn de Verenigde Staten wordt morgenochtend Belgische tijd het record verbroken van de langste shutdown uit de Amerikaanse geschiedenis. Vandaag duurt de shutdown al 21 dagen, even lang als die van de vorige recordhouder Bill Clinton in 1995 en 1996. Ondertussen hebben honderdduizenden ambtenaren vandaag hun loon niet uitbetaald gekregen door de blokkering van de overheid.

17 reacties

  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Als ge alles bekijkt is Amerika een arm land dat aan het lijstje van derde wereldlanden kan toegevoegd worden.25 miljoen Amerikaanse kinderen hebben geen degelijke maaltijd per dag.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Ik bewonder de democraten dat zij, als democratische meerderheid, niet toegeven aan de chantage van één gek. Want je moet toch gek zijn om te geloven dat een muur criminelen en drugstraficanten kan tegenhouden.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Ik bewonder Trump. De democraten liggen dwars omdat hun kandidaat geen president werd. Zeer slechte verliezers.
  • Roger Vanopstal

    5 jaar geleden
    Er zijn natuurlijk twee partijen, maar omdat Trump de Amerikaans grens wil gerespecteerd zien, wordt hij verder gedemoniseerd. Heel veel respect voor iemand die het belang van zijn volk dient.
  • Pieternelle Dermaut

    5 jaar geleden
    @ Geert cortenbosch geloof mij ken zelf veel Amerikanen en ze zijn absoluut niet blij met trump. Zij voelen hoe het is om hem als president te hebben. Zelfs veel Republikeinse stemmers zijn negatief tegenover hem.